Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquête  |  Info  |  Faq  

13-2-2007, 20:54

heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2jr)

, Liek

Hallo,

Wij gaan als het allemaal meezit nog dit jaar emigreren naar NZ, Zuid-Eiland. Maar, waar ik een beetje tegenop zie is de vliegreis met de kinderen; ons zoontje is nu 2jaar en ons dochtertje is net 1 jaar en 1 maand. Ik weet namelijk nog dat toen wij naar mijn schoonouders en zwager gingen met het vliegtuig en kinderen voor ons hadden in het vliegtuig naar NZ ze niet altijd even stil/rustig waren. Over het algemeen zijn onze kinderen wel makkelijk met visites of autoritten e.d. en huilen/jengelen ze niet zoveel dan, maar een reis van zeker 35 uur en waarvan i.i.g. 23 uur in een vliegtuig is waarschijnlijk wel wat moeilijker. Ze zijn ook eigenlijk nog te klein om uit te leggen wat er gebeurd.
Ik hoop dat het allemaal zal meevallen en dat veel zullen slapen, maar dat is waarschijnlijk wishfull thinking.
Ben verder wel een nuchter mens en we komen er wel, maar vind het leuk als er wat mensen hun ervaring met mij zouden willen delen. Of eventuele tips hebben.

Liek

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Liek
14-2-2007, 2:14

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Marjan

Ik heb veel gevlogen met onze dochter (nu 4.5), nooit een probleem. Wat ik zou aanraden is een stopover van minimaal 1 nacht halverwege om voor jezelf en de kinderen even bij te tanken. Wij hadden voor onze dochter de autostoel mee in het vliegtuig, voor haar dus bekend en comfortabel en ze heeft heerlijk geslapen.
Je zou als je de financien hebt dit misschien ook moeten doen voor je dochter omdat een kind van over de 1 op schoot houden erg vermoeiend is en de bedjes voor aan meestal niet meer zo passen voor grotere kinderen.

Probeer twee nachtcvluchten te nemen dan slapen ze lekker (als je een stopover hebt anders is 2 nachtvlucthen een nachtmerrie omdat ze er 1 niet slapen en de rest van het vliegtuig wil wel slapen).

Er is altijd nog de optie van Antihistamine voor je 2 jarige daar gaan ze lekker van slapen (kun je hier dus gewoon bij de drogist kopen).

Probeer stoelen vooraan te krijgen dan heb je lekker de ruimte en schoppen ze ook niet tegen de stoelen van mensen voor je.

Vlieg met aan Aziatische maatschappij (zoals Singapore) die zijn geweldig met kleine kinderen.

En verwacht niet dat je kinderen altijd rustig zijn, laat ze lekker door het vliegtuig lopen/renne, vooral Aziaten vinden dat erg leuk!

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Marjan
14-2-2007, 9:07

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Liek

Bedankt voor je reaktie, Marjan.
Stelt me gerust, het is natuurlijk altijd even afwachten, maar als de Aziaten het niet zo erg vinden dat de kinderen af en toe heen en weer rennen zal dat zeker schelen. Wij Nederlanders zijn nogal snel chagerijnig als zoiets gebeurd, maar ik denk inderdaad dat Aziaten een andere instelling hebben.
Ik was ook van plan om met Singapore Airlines te gaan vliegen, want zij zijn ook de enige die rechtstreeks van Singapore naar Christchurch vliegen en dan een stopover van 13 uur in Singapore hebben zodat we inderdaad zo'n kamer kunnen huren en kunnen gaan slapen. Ik dacht alleen dat autostoeltjes niet meer mochten, maar ik zal het eens na vragen en als het mag zou het wel handig zijn, want ook daar hebben we natuurlijk weer autostoeltjes nodig. En als we in Christchurch zijn moeten we ook nog een stuk naar Nelson rijden of vliegen, waar we zeer waarschijnlijk zullen gaan wonen en dan heb je ook autostoeltjes nodig. (kun je misschien ook wel huren bij autoverhuurbedrijf en misschien worden we wel opgehaald door familie, maar dat weten we allemaal nog niet, zien we dan wel)
Zal ook eens informeren naar dat slaapmiddel, ik heb wel begrepen dat je beter even kunt afwachten hoe de kinderen lichamelijk reageren en niet ziek worden, want dan is zo'n slaapmiddel niet verstandig denk ik. Maar toch wel handig om voor nood, als ze niet willen/kunnen slapen, bij je te hebben.
In ieder geval bedankt voor je tips en geniet van het lekkere weer daar, heb van mijn schoonouders begrepen (die in Beachlands wonen) dat het lekker weer is, ze hadden iig een lekker kleurtje. Hier is het rond de 8 graden, regenachtig en grauwig. Ga zo mijn honden met kinderen in kinderwagen uitlaten, lekker door de regen struinen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Liek
14-2-2007, 10:11

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Marije

Wij zijn met onze dochter naar Nieuw Zeeland gevlogen toen zij 18 maanden was, en terug toen zij twee en een half was. Beide keren ging het heel erg goed, dat dachten wij tenminste. Ze sliep erg veel, wat erg fijn was voor ons.
Maar na beide vluchten, en ook tijdens een uitstapje naar Australie, bleek zij oorontsteking en longontsteking op te doen.
Het vliegen zelf ging dus prima, Rozemarijn vond het ook erg leuk, maar erna hadden we te maken met hoge koorts en een huilend of een te stil meiske...Doktersposten, medicijnen,...
Hoe het komt is ons nog steeds een raadsel, maar wellicht toch een overgevoeligheid voor luchtdrukverschillen e.d.
We hopen dat het de volgende keer (hopelijk als wij naar NZ emigreren) beter gaat.
Ik wil je niet angstig maken, maar hou het naderhand even in de gaten (temperatuur, eetlust). Wij dachten de eerste keer namelijk dat het te maken had met een jet leg, niet dus!

Wij vlogen met JAL (Japans), zij waren ook prima met kinderen! Rozemarijn kreeg bij binnenkomst een tasje met tekenspulletjes, een boekje, minikaartjes enzo. Vanaf Japan vlogen wij met New Zealand Airlines, ook prima.

Wij hebben gevraagd of wij bij een tussenschot konden zitten. Daar hebben de kinderen wat meer ruimte om te spelen en spulletjes neer te leggen.

Arohanui,
Marije

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Marije
14-2-2007, 10:48

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Liek

Marije,

Onze dochter heeft ook altijd last van haar oortjes als ze verkouden is, leg dan altijd iets onder haar matras zodat ze iets omhoog ligt, dus ik denk ook dat zij het meeste last ervan zal hebben. Zal i.i.g. aan de huisarts vragen net voor vertrek of ze haar oortjes wil nakijken, want heb van vrienden begrepen dat ooronsteking best wel gevaarlijk kan zijn.
Bedankt voor de tip. Hoop dat de vliegmaatschappij ook meedenken als je kinderen bij je hebt en dat je inderdaad bij een tussenschot mag zitten.
Scheelt veel als ze lekker op de grond zichzelf kunnen vermaken ipv steeds maar in de stoel.
Groet,
Liek

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Liek
14-2-2007, 13:45

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, maaike

iK ben afgelopen zomer met het 2 kinderen (3.5 en 1jaar) naar NZ gevlogen met Malysia air, en het ging heel goed. Die van 3.5 jaar heeft alleen maar tv gekeken en had een kindermenu dat ze ong 20 minuten eerder gaven dan die van de volwassenen. Zo konden we hem wat makkelijker helpen met alles uitpakken. Het slapen was wel wat minder, op de terug reis hebben we de oudste maar op de grond voor ons gelegt met een fleece deken en heeft hij daar een paar uurtjes geslapen. De jongste heeft veel in de bassinette gezeten en veel met bekertjes gespeeld en is een paar keer het hele vliegtuig door gekropen.

We hadden bassinette seats gevraagd en die ook gekregen ( dat is dus niet altijd zeker!) die zijn helemaal vooraan ,waardoor je (veeeel) meer been ruimte hebt.
In malysie hebben we een dagkamer in een hotel geboekt die aan het vliegveld zat, dan kan je ff douchen en wat bij slapen. De overstap is daar nml 14 uur en dan wil je echt niet zo lang op het vliegveld rond lopen.

Ik had de maxi cosi mee zodat de kleinste daar in kon slapen ( deed hij echter niet, maar dat weet je ook niet van te voren ;))
Voor de oudste hadden we geen autostoel mee.

Echt ik vond het heel erg mee vallen. Als jij je niet druk maakt zal het allemaal best goed lopen. Wees flexible en bereid je voor op slapeloze vluchten. Want ik heb erg weinig geslapen!

succes!
Maaike

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar maaike
14-2-2007, 14:10

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Marije

Wij hadden onze dochter Rozemarijn ook even op de grond gelegd, maar dat bleek helaas niet te mogen. Toen heeft ze in de basinette gelegen, hoewel ze daar eigenlijk iets te zwaar voor was.
Inderdaad moet je zelf lekker rustig zijn en zoveel mogelijk uitgerust bij vertrek, hoewel dat natuurlijk ingewikkeld is, zo vlak voor een spannend avontuur.
Arohanui,
Marije

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Marije
14-2-2007, 16:30

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, floor


hoi Liek,

het maakt in mijn ervaring inderdaad een wereld van verschil of je een dag of een nachtvlucht hebt. Als de kids al lekker moe zijn als ze het vliegtuig in gaan en het wordt snel nacht buiten heb je een aardige kans dat ze goed slapen. volgens mij heb je dat dus wel goed geregeld. Daghotel is inderdaad ook een aanrader.

Je jongste kan waarschijnlijk nog net in het bassinet (babybedje) maar ga het even na bij de vliegtuigmaatschappij. Maatschappijen hebben namelijk allemaal andere formaten bedjes(!) en andere regels wat betreft maximum gewicht en leeftijd.

Je oudste zal het moeilijker vinden om te slapen, denk ik, maar die heeft wel een leeftijd waarom de vele tekenfilmpjes in de smaak zullen vallen :)

Stel je erop in dat je niet slaapt, dan kan het alleen maar meevallen. Hoe goed je het ook voorbereid, je kan altijd pech hebben met andermans kinderen naast je die niet willen slapen (en die jouw kids wakker houden), of iemand die besluit om de heeeele nacht te lezen met het leeslampje pal boven je kind...

Hoe dan ook, neem een fijn hotel o.i.d. voor na de vlucht en jullie zijn zo weer de oude :D.

Wat heerlijk dat je in Nelson gaan zitten trouwens. hebben jullie al werk daar?

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar floor
14-2-2007, 19:35

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Liek

Hoi Floor,

Even een kort berichtje, ik ga zo weer aan 't werk achter de bar.
Mijn schoonfamilie gaat daar ook wonen en daardoor kan mijn man daar via hen een baan krijgen. We moeten nog wel heel veel dingen regelen, maar we kunnen ook nog gesponserd worden door familie dus we zitten wel goed denk ik. Mijn man is Nederlander, maar kwam vanuit NZ even hier omdat hij werk aangeboden kreeg, inmiddels zijn wij getrouwd en hebben twee kinderen en wil hij zo zachtjes aan weer terug. Dit wilde hij eigenlijk al na een paar jaar, maar ja toen kwam hij mij tegen.
Ik reageer later nog wel op de vorige reacties, maar ga nu snel omkleden en werken.

Groet, Liek

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Liek
15-2-2007, 1:16

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Liek

Ik heb vandaag nog geinformeerd bij Singapore Airlines en je moet van tevoren die bassinetjes reserveren dus als er genoeg zijn is dat wel prettig, weet je i.i.g. dat je bij een tussenschot zit en meer beenruimte hebt. Tot nog toe hebben we elke reis naar NZ nog lege stoelen naast ons gehad, maar zul je net zien deze keer niet. Je mag dus ook wel autostoeltjes meenemen, mits er een oranje sticker op zit voor bepaalde veiligheids eisen. Je mag m meenemen tot de gate en de cabinecrew beslist of ze het toelaten, meestal wel, zo niet dan zit er al wel en label aan en gaat 't autostoeltje bij de koffers en dit kost niets extra's. Zo is mij voorgelicht tenminste.
We gaan waarschijnlijk begin november als alle meezit dus we hebben nog even de tijd om dit allemaal te regelen en hebben ze geen bassinet dan nemen we een vlucht op een andere dag die er wel een heeft.
Fijn dat er zoveel mensen reageren met goede tips. Hoop dat anderen hier dan misschien ook weer wat van mee pikken.

Liek

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Liek
15-2-2007, 1:30

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Marjan

Houdt er wel rekening mee dat bij de stoelen bij de bassinets de leuningen niet omhoog kunnen!! Ik heb er vorig jaar voor gekozen om drie stoelen ergens aan de zijkant naast de keuken (met niemand achterons) te nemen zodat mijn dochter lekker languit kon liggen.

En inderdaad de tv is een uitkomst voor iets grotere kinderen!

Stopover hotel (in de terminal) is ideaal, lekker slapen, douchen, tv kijken, zwemmen! Voordeel van een hotelkamer is dat je de deur dicht kunt doen en je kinderen kunnen nergens heen dus je hoeft wat minder op te letten.

Twee jaar terug een nacht stopover in Singapore zelf, was ook erg leuk en we zijn naar de dierentuin van Singapore geweest, harstikke mooi!!

Singapore (en ook Kuala lumpur) zijn ideaal voor kleine kinderen. Het is Aziatisch maar ook westers genoeg en de mensen vinden kleine kinderen zo leuk dat ze het nooit lastig vinden als er kleine kinderen bij zijn.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Marjan
15-2-2007, 8:27

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Floor

Ik zie net dat je pas in november gaat. Als je jongste nu al 1jaar is ze in november vast en zeker te oud voor het bassinet. Denk dat het dan wel slim is om een eigen stoel voor haar te kopen.
Onze dochter van anderhalf was te groot om in het bassinet te slapen. Ze wilde wel in het bakje zitten (en de passagiers vanaf haar ideale plek entertainen) maar slapen erin ho maar. Als ze bij ons op schoot in slaap viel konden we haar met beetje opgestrokken beentjes nog net in het bassinet kwijt maar een maandje verder en we hadden er echt niets meer aan gehad...

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Floor
15-2-2007, 13:39

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Liek

Ik zal eens navragen hoe lang die bassinetjes zijn, want mijn kinderen zijn allebei groot. Het heeft naturlijk weinig zin als ze er niet in kan slapen dus dan inderdaad maar een ticket en een autostoeltje meenemen bijvoorbeeld. Ik heb gelukkig nog even om erover na te denken. En mijn man wil ook nog even een paar weken daarheen voor we gaan om wat voorbereidingen te treffen, kan hij het gelijk even aan de cabin crew vragen wat de beste plaatsen zijn met kinderen. Kunnen we proberen bij het inchecken daar te gaan zitten.
Wel fijn dat er dan mensen met ervaring zijn op dit forum. Sommige vragen kun je gewoon niet op internet vinden.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Liek
27-2-2007, 4:55

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, MarMis

Ik wil je in ieder geval een belangrijke tip geven.
Vlieg niet met de KLM. Ze zijn ontzettend aardig, maar hebben nog 'oude(rwetse)' toestellen op deze afstand. (nu reeds 2x mee naar NZ gevlogen).
Dat betekent dat er maar 1 tv zender is, en dat is absoluut niets.
Wij hebben meegemaakt dat 's avonds als iedereen slaapt er een spannende film op is en smorgens 1 kinderfilmpje.
Dan liever daar waar je zelf kunt kiezen. Ideeaal voor de kinderen (en ook voor volwassenen :)

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar MarMis
27-2-2007, 9:02

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Marjan

ja inderdaad en KLM heeft ook weinige beenruimte! Zoek eens op internet naar beenruimte van maatschappijen, ik geloof dat de Aziatische maatschappijen daar het beste uitkomen (en die zijn ook goed met kinderen). Die ruimte heb je wel nodig als je met kinderen vliegt!

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Marjan
27-2-2007, 19:52

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Liek

Bedankt MarMis en Marjan voor de tip. We hadden eigenlijk al besloten om met Singapore Airlines te gaan, we hebben nog geen ticket geboekt, maar ik weet inmiddels wel dat zij de 'enige' zo'n beetje zijn die van Amsterdam met één tussenstop in Singapore naar Christchurch vliegen.
Het enige nadeel is dat ze een tussenstop hebben van 13 uur, maar daar kun je natuurlijk ook gebruik van maken door met de kinderen te gaan zwemmen en daarna slapen in dat hotel op terminal 3 (geloof ik). Ik ben zelf al eens eerder via hen naar NZ gevlogen; de service is erg goed. Alleen kun je de pech hebben dat je van Singapore naar Christchurch met Air New Zealand vliegt en daar ben je dan niet blij mee, want dat is hetzelfde verhaal als met de KLM; aardige mensen, maar ook alleen 1 scherm met 1 zender om naar te kijken en ook de 'catering' is een stuk minder. Dat moet ik dus nog even navragen, want dat zou dus minder zijn, maar Singapore Airlines is schijnbaar ook erg kindvriendelijk.
En wat ook wel prettig is; ze zijn vaak één van de goedkopere maatschappijen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Liek
7-3-2007, 9:57

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, yvonne

hallo liek,
wij willen ook in november naar Nz en ik heb begrepen dat air nz de inrichting van het vliegtuig flink vernieuwd heeft en nu meer beenruimte en individuele schermen heeft.
misschien een geruststelling
groetjes,
yvonne

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar yvonne
7-3-2007, 9:07

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Esther & Maarten

Hoi Liek!

Wij zijn een paar maanden geleden met ons zoontje van 1 jaar met SA gevlogen. Een bassinet is blijkbaar niet altijd vanzelfsprekend ook al heb je er bij het reisbureau om gevraagd! Bij het inchecken hebben ze een heleboel voor ons geregeld en zo hadden we tijdens de eerste vlucht een bassinet (waar hij vervolgens inderdaad rechtop in ging zitten en mooi het hele vliegtuig kon overzien. Ik geloof dat hij misschien een helf uur geslapen heeft....) en tijdens de tweede vlucht een eigen stoel voor hem en toen heeft hij een heleboel geslapen. Eigenlijk was hij de hele reis lief (OEF!! Wij zagen er ook wel een beetje tegenop).

Wat ik eigenlijk wilde zeggen was dat ik oorplugjes voor hem gekocht had (ik dacht bij de ANWB) voor tijdens het opstijgen en dalen. Die zorgen ervoor dat de druk gelijkmatig veranderd en zou je (in theorie) geen last van je oren kunnen krijgen. Ik weet niet of ze geholpen hebben, maar we hadden geen last van oorpijn erna :)

Groetjes, Esther

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Esther & Maarten
7-3-2007, 17:40

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Liek

Bedankt Esther en Yvonne,

Ik zal eens navragen bij de ANWB, misschien wel handig om ze in ieder geval mee te nemen. En inderdaad wel een opluchting als ze de inrichting hebben aangepast, was wel nodig. Dan maar hopen dat dit bij alle vliegtuigen is gebeurd. En je weet nooit, misschien komen we elkaar wel tegen in het vliegtuig, zal wel niet, maar heb wel vreemdere dingen meegemaakt.

Groetjes Liek

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Liek
23-3-2007, 11:39

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Annemieke

Hi Liek,
Ook wij hebben al een paar maal gevlogen met SA met onze zoon van nu ruim 3. Wij zijn zeer te spreken over hun service en inderdaad ze vinden kinderen aan boord geen probleem. Toen wij de eerste keer met hem naar NZ vlogen was hij 8 maanden en paste in het basinette (gaat bij SA tot 16 kilo, maar het was al aan de korte kant). Toen wij vorig jaar naar NZ verhuisden hebben wij een stoel voor hem geboekt (hij was ondertussen 2 1/4 dus moest ook) en hebben zijn autostoel meegenomen. Let wel dit moet een '5-putsgordel' stoel zijn (dwz vastzetten op vliegtuigstoel met heupband en het kind heeft z'n eigen gordelsysteem). Hierin heeft hij uitstekend gezeten en gekeken naar een filmpje over een ijsbeer op het National Geographic kanaal (ik kan het filmpje nog dromen :(.....). Geslapen heeft hij vooral bij mij op schoot.........tja dat zat niet geheel in de planning, maar we hebben toen wel alle drie kunnen slapen. Wij zijn vanuit Singapore direct doorgevlogen en dat is ons best goed bevallen omdat hij nu in iedergeval op een van de stukken de hele rit heeft geslapen. Hij vindt het zo spannend om te vliegen dat hij eigenlijk niet wil slapen.

Wij hebben altijd neusdruppels bij ons (baby otrivin) om vlak voor opstijgen (en indien nodig, voor landing) de neus open te hebben. Voor ons werkt dit goed.

Op de site www.samenopvakantie.nl vind je een lijst met tips over vliegen met jonge kinderen en een lijst waarin verschillende maatschappijen op het gebed van kindvriendelijkheid met elkaar worden vergeleken. Die lijst is bij het boeken heel handig gebleken (oa omdat je kunt zien tot welke grootte de bassinettes gaan).

Succes met alle voorbereidingen
Groetjes, Annemieke

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Annemieke
27-8-2020, 11:52

Re: heeft iemand ervaring met vliegen met kleine kinderen (1&2j

, Marc

Zorg ervoor dat je 's nachts vliegt dat scheelt al enorm. Daarnaast hebben ze vliegtuigkussens voor kinderen te koop, zodat de kinderen makkelijk kunnen slapen.

https://www.bol.com/nl/p/travelsky-opblaasbaar-reisbedje-pvc-geflokkeerd-reisbedje-3-standen-beschermhoes/9200000120730234/?Referrer=ADVNLPPcef2fb00cdbf929700e9ff8941001092489&utm_source=1092489&utm_medium=Affiliates&utm_campaign=CPS&utm_content=txl

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Marc


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen. Als het niet lukt om je wachtwoord toegestuurd te krijgen, vertel het ons dan via het contactformulier