Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquête  |  Info  |  Faq  

29-6-2020, 9:39

Emigreren met kinderen

, Andy

Hallo, mijn gezin (man, vrouw, kind van 13 en kind van 11) zijn ons aan het oriënteren of we naar Nieuw Zeeland kunnen verhuizen. Ik heb een paar vragen. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Mijn oudste dochter zit in het eerste jaar van de HAVO/VWO mijn jongste dochter zit op het speciaal basisonderwijs en moet nog 2 jaar naar de lagere school. Zij heeft een leerachterstand. Heeft iemand ervaring met de SBO’s in Nieuw Zeeland en hoe zijn de “gewone middelbare” scholen? Bestaan er Vrije scholen? Kan iemand mij vertellen waar we dan het beste zouden kunnen gaan wonen? Mijn man heeft hier een baan als Agile coach. Ik ben kinderkapper. Weet iemand wat de mogelijkheden daar dan zijn? Het zijn hele grote vragen maar misschien vindt iemand het leuk om mij daarbij te helpen. Alvast heel erg bedankt!

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Andy
4-7-2020, 6:27

Re: Emigreren met kinderen

, Harriette, Whangarei

Hi Andy,
Ik werk nu al een paar jaar als Teacher Aide (klassenassistent) hier op een basis school met kinderen die in Nederland naar het SBO zouden zijn gegaan. In het kort is er hier bijna geen SBO en alle kinderen gaan naar het reguliere onderwijs. Alleen in bijzondere gevallen kan je in aanmerking komen voor extra ondersteuning en krijgt een kind een Teacher aide. Dit is 1 op 1 begeleiding in de klas voor een bepaald aantal uren per week (bv 10 uur per week). Als je meer info wilt kan je mij altijd een pm sturen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Harriette, Whangarei


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen. Als het niet lukt om je wachtwoord toegestuurd te krijgen, vertel het ons dan via het contactformulier