Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquĂȘte  |  Info  |  Faq  
8-4-2021, 3:51

Hoe verder met het nieuwzeelandforum..?

, Hijlko

Beste bezoekers van het forum,

Zoals jullie gemerkt zullen hebben, loopt het nieuwzeelandforum niet goed meer. Dat is heel vervelend voor de mensen die toch een bericht op het forum zetten. De kans is groot dat ze helemaal geen antwoord meer krijgen.
Waarom dit zo is weet ik niet. Blijkbaar is er niet zo veel behoefte meer aan dit forum. Je ziet dezelfde ontwikkeling bij andere forums. Tegenwoordig zullen mensen vragen waarschijnlijk eerder op sociale media stellen. Verder geeft ook het verzenden van e-mail tegenwoordig meer problemen door strenge anti-spam instellingen waardoor automatisch verzonden mail vaker in de spambox komt of helemaal niet aankomt.

Het forum heeft 18 jaar bestaan. In die tijd zijn meer dan 4200 onderwerpen gepost met totaal meer dan 31000 bijdragen. De meesten in de hoogtijdagen tussen ongeveer 2006 en 2012. Uit die tijd stamt ook de enquete. Daarna ging het aantal bezoekers langzaam naar beneden met in de laatste jaren niet veel activiteit meer.

Daarom hebben we besloten er mee te stoppen. Met ingang van half juli gaan we stoppen met het forum. Mocht iemand van jullie, of iemand die jullie kennen, het forum (gratis) willen overnemen, laat het dan aan ons weten. Je zult dan wel een nieuwe website moeten (laten) bouwen, want de techniek achter de huidige is langzamerhand wat verouderd. Er bestaan meerdere (open source) forum pakketten. Eventueel zou ik kunnen helpen met een eventuele conversie van het huidige forum naar een nieuw systeem.
Laat het snel weten als je hier iets mee wilt, zodat er tijd is om het over te zetten.

Hijlko

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Hijlko


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen. Als het niet lukt om je wachtwoord toegestuurd te krijgen, vertel het ons dan via het contactformulier