Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquĂȘte  |  Info  |  Faq  

3-1-2020, 1:50

Domestic student of international.

, Chris

Hallo allemaal, Wij wonen al 2 jaar in NZ en hebben een werk visa t/m 2023. Mijn zoon is net klaar met highschool en wil gaan studeren. Ik heb veel zitten lezen op de immigratie website over studeren na highschool en zal mijn zoon nu als domestic student gezien worden of international. Kosten gaan aanzienlijk omlaag als hij net als highschool als domestic gezien zal worden. De Immigratie NZ website verwijst naar de Ministry of Education. En daar kan ik zien dat een dependant child van iemand met werk visa als domestic gezien kan worden. Volgens de immigratie dienst moet hij nu zijn visa veranderen naar een 'Fee Paying student' om te kunnen studeren. Gezien hij nog steeds dependant is zou dus de regel van de Ministry of education nog steeds moeten gelden. Dus de immigratie diens zegt het tegenovergestelde van de Ministry of education. Zelfs de immigratie dienst had geen goed antwoord op mijn vraag en verwijst mij naar de Ministry of education. Heeft iemand hier ervaring mee? Anders ga ik maandag bellen als naar de Ministry of education als ze weer open zijn. Alvast bedankt.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Chris


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.