Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquĂȘte  |  Info  |  Faq  

7-1-2019, 9:53

Rotorua Picton.

, Bert.

Ik heb al eerder over de ferry gehad. In maart 2019 ga ik dan voor de 2e keer naar NZ, familie in Rotorua voor 23 dagen. Ik ga met een goede vriend, wij kregen toestemming van onze vrouwen hahaha.
Wij hebben voor heel de reis een auto gehuurd in Auckland. Nu willen wij ook een dagje Zuidereiland (retour), in hoofdzaak de boottocht van Wellington/Picton mee te maken. Ik ga het niet meer veranderen, maar ik vernam dat wij met onze huurauto niet mochten overvaren. Dus die moet geparkeerd blijven in Wellington, Er zullen wel een dag of 2 overnachting worden voor ons. Wij willen toch wat indrukken op doen op het zuidereiland. Dus zoeken voor een goedkoop nacht verblijf. Mijn vraag is nu, zijn er bij de aankomst steiger in Picton bussen die ons naar het centrum kunnen brengen of iets van korte dagtrip. Gr Bert.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Bert.
7-1-2019, 18:48

Re: Rotorua Picton.

, MarMis (Golden Bay)

Picton is een klein plaatsje. Geen probleem je kunt makkelijk lopen van de aankomst naar het centrum. Let goed op waar je blijft overnachten!!
Er zijn bussen die gaan van Picton naar Blenheim of zelfs naar Nelson als je dat zou willen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar MarMis (Golden Bay)
8-1-2019, 7:51

Re: Rotorua Picton.

, Bert.

Bedankt voor de reactie. Mijn maat Jan kan niet ver lopen ivm operatie knie. Daarom de vraag of er bij de boot bussen zijn. Wat bedoel je met uitkijken hotel?
Gr Bert.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Bert.
8-1-2019, 19:58

Re: Rotorua Picton.

, MarMis (Golden Bay)

Met het hotel bedoelde ik dat je zelf controleerd waar het precies ligt in Picton. Want Picton is vrij langgestrekt en je wilt toch wel een beetje in het centrum liggen. Kijk voor een Bed & Breakfast in plaats van een hotel zou ik zeggen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar MarMis (Golden Bay)


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.