Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquête  |  Info  |  Faq  

5-1-2019, 21:13

Gezellig woonlocaties in Nieuw-Zeeland

, Anna

Beste Nieuw-Zeelanders,

Mijn vriend en ik zouden over 2 jaar graag voor een langere periode in Nieuw-Zeeland willen wonen. Hij ziet als huisarts veel vacatures online en voor mij zie ik er aantal in het onderwijs.
Nu gaan wij binnenkort eerst rondreizen in Nieuw-Zeeland en mijn vraag is of jullie tips hebben wat betreft een fijne woonlocatie. Op deze manier kunnen wij ons alvast wat oriënteren tijdens de vakantie en nemen we deze locaties als woonoptie mee.
Wij wonen momenteel erg fijn in Groningen en vinden dit het fijnste plekje van Nederland. Beide komen we uit Friesland en houden van de kleine ‘stad/dorp mentaliteit’. Weten jullie misschien vergelijkbare woonlocaties? Het Groningen in Nieuw-Zeeland? Haha. De grote, massale steden trekken ons niet zo. Het zou ons prachtig lijken om dichtbij de kust te wonen.

Alvast heel erg bedankt 😊

Groetjes Anna

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Anna


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.