Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquĂȘte  |  Info  |  Faq  

2-1-2019, 8:43

Huizenruil

, Thijs

Hallo,

Ik ben een universitair hoofddocent in milieukunde, en ik ga in 2019 voor een half jaar werken en onderzoek doen aan de University of Auckland. Ik kom samen met mijn vrouw (maatschappelijk werker) en twee kinderen (9 en 12 jaar) voor 6 maanden naar Nieuw Zeeland.

Wij zijn op zoek naar iemand die een half jaar van woning wilt ruilen. Het gaat om de periode juli 2019-jan 2020 (waarschijnlijk gaan we in jan rondreizen). We zoeken een huis in een gebied met goede scholen (onze kinderen gaan een half jaar in NZ naar school).

Wij wonen in het mooie Delft en hebben een (voor Nederlandse begrippen) ruime eensgezinswoning vlakbij het centrum. Speeltuintje en voetbalveldje om de hoek, maar ook het station op 5 minuten lopen.

Interesse? Stuur even een email, zodat we wat foto's kunnen uitwisselen.

Groet,

Thijs

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Thijs
3-1-2019, 10:58

Re: Huizenruil

, Gottfried

Hallo Thijs,
Je kent 'Home for Exchange'? Misschien de moeite waard om in te schrijven. En er is nog een concurrerende site die het eerste jaar de contributie retourneert als je geen gebruik van een huizenruil maakt. Naam valt beslist te googelen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Gottfried


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.