Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquête  |  Info  |  Faq  

16-7-2018, 21:24

Stop over in China op onze trip naar new zealand

, Ben Dekker

Wij zijn van plan onze dochter in nieuw zealand te gaan bezoeken. In december/ januari. We hebben een mooi aanbod voor een ticket gezien bij China Southern voor 930 euro. Echter op de heenreis is er een single stopover ( Guangzhou) in China en op de terugreis een dubbele stopover ( Guangzhou en Chendu). Bij de terugvlucht dus een domestic flight in China. Heb getracht op internet er achter te komen hoe het dan zit met VISA etc, maar het is niet duidelijk. Heeft een van jullie hier wellicht ervaring mee ?

Alvast bedankt voor de hulp.

Ben Dekker

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Ben Dekker
20-7-2018, 11:30

Re: Stop over in China op onze trip naar new zealand

, Hijlko

Hoi Ben,

Ik ben zelf wel eens via China naar Nieuw Zeeland gevlogen, maar toen had ik maar één tussenstop en hoefde ik dus geen visum aan te vragen, maar kreeg ik gewoon een stempeltje in m'n paspoort.
Die situatie, met aankomen in één stad en na een binnenlandse vlucht weer vertrekken uit een andere stad, is een moeilijke. Ik zou het aan China Southern vragen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Hijlko
20-7-2018, 20:58

Re: Stop over in China op onze trip naar new zealand

, Ben

Hijko,

Bedankt voor de reactie. Inderdaad met cz gebeld en die raden af om dit te doen. Met name de kleine vliegvelden zoals Chendu blijken de regels niet te kennen en dat kan leiden tot een hoop problemen. We gaan iets anders zoeken.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Ben


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.