Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquĂȘte  |  Info  |  Faq  

30-5-2017, 17:33

Half jaar (vrijwilligers)werk.

, Marion

Ik zoek mensen die me zouden willen/kunnen helpen.
Ik wil eind 2017 heel graag voor een langere periode (minimaal 6 maanden) wonen en werken in NZ. Ik heb een diploma die vermeld staat op de Shortage List (ik ben Alg. verpleegkundige) maar een zorg gerelateerd beroep (een lager niveau omdat het in een ander land is en er altijd een taalbarriere zal zijn) is dan meer van toepassing.
Het blijkt erg lastig een baan te vinden vanuit Nederland. Omdat ik zo ontzettend graag naar NZ wil, ben ik ook bereid om vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik kan dan de kosten laag houden, krijg wellicht kost en inwoning (mits ik geen dure 'aanbieder' uitkies) en ik kan door het hele land gaan 'werken' en wellicht vind ik op die manier een baan.
In de Zorg is weinig 'volunteering' te vinden dus heb ik een tweede optie bedacht want ik wil toch iets nuttigs doen: Natuurbescherming, onderhoud tracks en trails, determineren dier/plantensoorten, planten kweken, oogsten etc.

Zijn er mensen die mij zouden kunnen adviseren over bijv. het 'budget' dat ik nodig heb als ik ga volunteeren. Is er iemand onder de 'lezers' met een netwerk binnen de natuurbescherming? Welke organisaties zijn aan te bevelen?
Heb ik voor vrijwilligerswerk ook een Working Visa nodig want daar kom ik ook niet goed achter (ik ben 47, geen leeftijd voor een Working Holiday Visa).
Kortom: Ik zit vol met vragen...

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Marion
22-2-2018, 0:27

Re: Half jaar (vrijwilligers)werk.

, Tyche

Hoi Marion,

wat heb je uiteindelijk gedaan?
groeten, Tyche

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Tyche


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen. Als het niet lukt om je wachtwoord toegestuurd te krijgen, vertel het ons dan via het contactformulier