Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquĂȘte  |  Info  |  Faq  

4-4-2017, 22:40

Verhuizen naar NZ!! Taupo?

, daphne

Hallo allemaal,

Mijn vriend is een maand geleden voor zijn werk in NZ geweest, heeft een baan aangeboden gekregen en eigenlijk hebben we er niet zo lang over hoeven na te denken en hebben we er ja tegen gezegd!!

Tja en nu... erg spannend allemaal, we hebben er erg veel zin in, maar zijn er wel van overtuigd dat dit een tropenjaar gaat worden met alles regelen enzo...Alle tips zijn welkom;-)

Ons doel is om eind 2018 te gaan verhuizen!

Onze voorkeur gaat uit naar Taupo, nu is mijn vraag zijn er mensen die hier wonen en die er ons misschien meer over kunnen vertellen en over de scholen daar? Onze zoon is dan 8 jaar..

In de zomervakantie willen we die kant op gaan, mijn vriend moet dan weer voor werk die kant op... dus ook al is het dan wel winter, dan kunnen we wel even op onderzoek gaan;-)
Misschien hebben jullie nog leuke tips om te doen daar?

Alvast bedankt voor het reageren

groetjes
daphne

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar daphne


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen. Als het niet lukt om je wachtwoord toegestuurd te krijgen, vertel het ons dan via het contactformulier