Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquête  |  Info  |  Faq  

14-11-2016, 18:32

woningruil Zuider eiland ?

, Joke en Gé

Wie voelt er voor een woningruil met ons begin 2017? Wij wonen in een modern en comfortabel huis in Apeldoorn geschikt voor 3 personen. Meer details geven we graag via email. Wij willen van 20 januari tot 14 februari 2017 rondtrekken over het zuidereiland en steeds 1 week ergens gaan zitten. Dus de woning die wij zoeken hoeft niet langer dan een week beschikbaar te zijn. Omgekeerd kun je in onze woning terecht in bovengenoemde periode maar ook in de zomer. Exacte data geven we liever in een privé bericht en niet op deze website. Maar de ruil hoeft niet met exact zelfde data.
Wij zijn een gepensioneerd echtpaar (66 en 70) en zoeken een huis/appartement.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Joke en Gé


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen. Als het niet lukt om je wachtwoord toegestuurd te krijgen, vertel het ons dan via het contactformulier