Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquête  |  Info  |  Faq  

19-10-2016, 8:35

Reis Nieuw-Zeeland / Australie

, Marlou

Hallo,
Volgend jaar ( december, januari en februari )heb ik 2/3 maanden vrij genomen om te gaan reizen in Nieuw-Zeeland en Australie. Ik heb er super veel zin, is er iemand die misschien tips heeft wat echt gedaan moet worden? En gaat het daar ook allemaal een beetje vanzelf? Ik wil niet hier al alles grotendeels gaan plannen...ook een beetje om me af laten komen. Ik heb super veel zin in deze reis, ook om dit alleen te gaan ondernemen, maar ik merk dat ik ook wel een klein beetje onzeker ben. En voor 2 maanden te gaan reizen heb ik dan ongeveer 6.000euro bij elkaar gesprokkeld ( voor verblijf, de vlucht en de rest ). Is dit te doen ?
Groetjes Marlou

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Marlou
14-11-2016, 18:36

Reis Nieuw-Zeeland / Australie

, Joke

Beste Marlou,

Hou er rekening mee dat accomodatie rond de kerst tot half januari wel eens lastig en duur is omdat veel nieuwzeelanders dan ook vakantie hebben. Vóór 15 december en na 15 januari is er overal wel plek te vinden en in allerlei gradaties. Niet nodig om te reserveren.
Ik weet niet of je wilt backpacken of meer comfort wenst ? Dat bepaalt heel erg de prijs. En ga je auto huren ? Met openbaar vervoer en backpacken heb ik geen ervaring

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Joke


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen. Als het niet lukt om je wachtwoord toegestuurd te krijgen, vertel het ons dan via het contactformulier