Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquête  |  Info  |  Faq  

22-9-2016, 0:44

Een unieke optie om een drastische lifestyle change te maken.

, Jeroen

Wij zijn opzoek naar een schaap met 5 (of 10) poten. Wij (gezin met 3 tieners) hebben een Beach holiday park met café in Sunny Napier. We zijn opzoek naar een kok/chef met ambitie voor barrista en receptie werk. Eventueel is er (part time) werk voor 2 personen (schoonmaak, onderhoud, receptie, etc.). We hebben een huis boven de receptie beschikbaar (3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 living). Werkuren zijn van 8.30 tot– 15:00 voor de kok/chef en tot 21:00 voor eventuele andere werkzaamheden zoals inchecken van gasten. Dit werk is makkelijk te combineren met kinderen. Schoolbussen en stadsbus stoppen vlakbij. Een Permanent Residence Visa (geen working holiday) is noodzakelijk om al te hebben.
We zoeken naar een gemotiveerd stel/persoon die al in Nieuw Zeeland is of die zeer binnenkort komt en zich wil vestigen in de Art Deco stad Napier.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Jeroen


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.