Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquĂȘte  |  Info  |  Faq  

29-6-2016, 13:19

Huren in Christchurch

, Carmen

Hallo allen,

Eind september zullen wij naar Christchurch emigreren, we zoeken echter nog woonruimte. Alles met een deur en een dak is ok, we zijn met 3 mensen (Mijn man, dochtertje en ik).
Wie kan ons een handje helpen op dit vlak?

Groet, Carmen

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Carmen
30-6-2016, 2:17

Re: Huren in Christchurch

, ingrid

Ik raad je aan eerst iets tijdelijks te huren (b.v. https://www.airbnb.co.nz/users/show/18372364) en dan als jullie eenmaal hier zijn op zoek te gaan naar iets voor langere termijn. Je wilt je echt niet voor een jaar vastleggen op iets dat je alleen op foto's gezien hebt. Er is veel verschil in kwaliteit van huurwoningen. Hoeveel willen jullie aan huur besteden per week? Als ik dichter bij jullie aankomstdatum van iets hoor dan kan ik het je laten weten.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar ingrid
30-6-2016, 8:39

Re: Huren in Christchurch

, Sjon (West Melton)

Hoi Carmen,

De beste site waar bijna alle huurhuizen op staan is Trade Me. Huurhuizen zijn meestal binnen 1 tot 4 weken te betrekken. Kies geen huis van de plaatjes maar ga kijken als je hier bent om teleurstelling te voorkomen, zo krijg je een beetje gevoel van de omgeving en staat van het huis. Schrik niet van de prijzen, een beetje fatsoenlijk huis doet al gauw $500.00 per week. Als je de kans hebt kijk dan ook even naar de omgeving rondom Christchurch.

Veel succes.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Sjon (West Melton)


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.