Nieuw Zeelandforum
       Forum  |  Links  |  Resultaten enquĂȘte  |  Info  |  Faq  

27-2-2016, 19:44

Geldigheid paspoort voor emigratie Nieuw Zeeland

, Richard

Wij staan aan het begin van het proces om een visum aan te vragen. Weet iemand hoe lang je Nederlands paspoort nog geldig moet zijn om een aanvraag te kunnen doen, en om te kunnen immigreren in NZL? Ik lees zowel berichten dat het minimaal twee jaar moet zijn, maar ook dat het nog slechts drie maanden geldig moet zijn na aankomst in Nieuw Zeeland.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Richard
28-2-2016, 20:14

Re: Geldigheid paspoort voor emigratie Nieuw Zeeland

, Ronald Blok

Hallo Richard, Ik ben nu op de dag na 1 jaar in NZ na een afwezigheid van 36 jaar. ik ben twee jaar bezig geweest om Permanent Resedency te krijgen, mijn paspoort was nog meer dan 6 maanden geldig toen ik mijn EOI heb verstuurd maar moest de nodige medische onderzoeken ondergaan in NL en toen ik eenmaal mijn PR kreeg was mijn paspoort minder dan 6 maanden geldig en moest ik hem vernieuwen en opsturen naar London zodat de officiele sticker in het paspoort kon worden geplaatst. Heb het gevoel eindelijk weer thuis te zijn. hoop dat dit je helpt.
Groeten en success
Ronald Blok
Auckland

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Ronald Blok


Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.